NYHETER


Hej alla parkenvänner och gäster.

FacebookTwitter

Hej alla parkenvänner och gäster.

Som många av er kanske vet drabbades vi den 25sept av en brand som förstörde våra kontor och som rökskadade resten av lokalerna och inventarierna.

Vi har den sista veckan spenderat all tillgänglig tid på att leta efter ersättnings lokaler för att inte ställa in evenemangen såsom danser och konserter som vi haft planerade sedan länge. Tyvärr har vi ej kunnat hitta några nya lämpliga lokaler i Halmstad och som det ser ut just nu kommer det dröja innan och om vi kommer tillbaka i våra gamla då sanering måste ske.

Vi har tyvärr nu kommit till en punkt där vi tvingats ta ett beslut att ställa in all aktivitet som skulle varit på parken tillsvidare.

Vi beklagar detta väldigt mycket.

Detta är anledningen till att vi låtit evenemangen legat uppe då vi in i det sista försökt hitta alternativa lösningar. Vi kommer dock fortsätta leta efter lokaler och arbeta vidare med alla våra andra projekt mm men just nu måste vi ställa in all verksamhet som fanns på parken.

Information gällande återbetalning av förköpsbiljetter mm kommer under dagen

Med vänlig hälsning Personalen på parken


Uppdatering

FacebookTwitter

Info gällande Parken i Halmstad

Som många vet har vi drabbats av en brand som förstört våra kontor. Vi vet ej när och om vi kommer kunna vara igång på parken igen. Lokalen är rök och fuktskadad och vi avvaktar fortfarande skadereglerarnas bedömningar mm. Vi jobbar nu febrilt med att komma tillbaka på fötter igen och få igång våra verksamheter igen.

På fredag kommer vi dock hålla dansen för funktionshindrade som varit inbokat sedan länge. Detta på grund av att vi håller just detta arrangemang väldigt varmt om hjärtat samt att vi kunnat hitta en väldigt tillfällig lösning som kan fungera i kulturhuset denna gång.

Vi vill också framföra ett stort tack till Thomas och Co som hjälpt oss hitta en lösning.


Kära gäster och parken vänner!

FacebookTwitter

Kära gäster och parken vänner!

Vi vet i skrivande stund ej när parkens aktiviteter kan komma att fortsätta. Vi kommer de närmaste dagarna prata med alla involverade aktörer och invänta bedömningar på skadornas omfattning. Vi är väldigt ledsna och förtvivlade över det inträffade och kommer fortsätta att arbeta med att hitta lösningar som gör att våran verksamhet kan fortsätta.

Det inträffade kan komma att innebära stora störningar i våra bokningar och evenemang den närmaste tiden och vi ber er ha överseende med detta.De närmaste dagarna kan vi vara svåra att få tag i då vi har mycket som måste ordnas.

Mvh

Personalen på Parken


FacebookTwitter